• Slider image

Friendly Beach

Friendly Beach ligt aan de oostkust van Tanna en is het paradijs uit uw dromen. Luxe eco villa's gemaakt van duurzame lokale materialen staan direct op het spectaculaire, vulkanische, zwarte zandstrand van Lowakels Cove.

Tijdens uw verblijf in Friendly Beach komt u in een staat van ontspanning die niet te vinden is in de drukke moderne wereld.

De drie villa's, herbouwd in 2015, belichamen de perfecte combinatie van cultureel avontuur, ecotoerisme en luxe. Men heeft bij de bouw van het resort doelbewuste gebruik gemaakt van alle lokale materialen zoals koraal, steen, geweven bamboe, Pandanas matten, kokos en natangora dakbedekking om te pronken met het landschap en ontzag van Tanna. Friendly Beach is trots deel uit te maken van de gemeenschap in Tanna en ondersteunt de lokale omliggende dorpen.

Elke villa heeft een prachtige koralen vloer, grote douche met dubbele wastafels. Gasten kunnen ontspannen in een queensize bed met klamboe, tweepersoons dagbed en een veranda met hangmat. Elektriciteit wordt opgewekt door een generator en is beschikbaar vanaf schemering tot ongeveer 22:00 uur 's avonds. Gasten moeten zich ervan bewust zijn dat er geen tv, geen internet en geen internationale roaming voor telefoons beschikbaar is.

Reizigers van over de hele wereld bezoeken Tanna op de eerste plaats om de Mount Yasur vulkaan te beklimmen en de oude culturen van het eiland te ervaren.

Impressie Friendly Beach

Offerte aanvragen voor: 'Friendly Beach'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen