• Slider image
 • Slider image
  1-Bedroom Sunrise Villa
 • Slider image
  1-Bedroom Sunrise Villa
 • Slider image
  1-Bedroom Sunrise Villa
 • Slider image
  1-Bedroom Sunrise Villa
 • Slider image
  2-Bedroom Sunrise Villa
 • Slider image
  2-Bedroom Sunrise Villa
 • Slider image
  3-Bedroom Sunrise Villa
 • Slider image
  Residence Astrolabe
 • Slider image
  Residence Dravuni
 • Slider image
  Residence Namara
 • Slider image
  Residence Ocean
 • Slider image
  Residence Sunset
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Kokomo Private Island

Kokomo is het meest exclusieve privé eiland van Fiji, een van de verborgen pareltjes in de wereld. Kokomo Private Island is een zeldzaam en mooi eiland met vier ongerepte witte zandstranden en bekroond met een tropisch regenwoud op de zuidelijke top. Kokomo Private Island behoort bij de Kadavu eilandengroep en wordt omringd door het Great Astrolabe Reef, habitat van een overvloed aan zeeleven ongeëvenaard in Fiji en bekend als een van de beste duiklocaties in de wereld.

Elk van de eenentwintig exclusieve villa's heeft een eigen privézwembad, een tropische ommuurde tuin, uitzicht op de oceaan en directe toegang tot het strand. Voor een open leven op zijn best, beschikken de villa's over een grote woonkamer en kitchenette met airconditioning en plafondventilatoren, gekoppeld aan een grote slaapkamer met inloopkast, regendouche, een diep ligbad en buitendouche. Elke villa, een verfijnde en frisse kijk op het ontwerp van de Stille Oceaan, biedt een uniek huwelijk van hedendaagse ontwerppraktijken en traditionele Fijische nuances, naast elegant metselwerk en kunstwerken van de beroemde kunstenaar Chris Kenyon.

De vijf uitgestrekte residences van Kokomo bieden een onvergetelijke ontsnapping voor families en vrienden van meerdere generaties die samen reizen. Elke residentie is perfect gepositioneerd op de heuveltoppen en wordt omgeven door weelderige tropische tuinen en biedt een betoverend uitzicht van zonsopgang tot zonsondergang. De enorme omvang van de ruimte, hoewel ontzagwekkend, verwelkomt en omhult gasten in hun 'home away from home', terwijl het de perfecte achtergrond biedt om de mijlpalen van het leven te vieren. Geniet van alle voordelen van deze villa's aan het strand, terwijl u uzelf van een privé uitzicht verzekert, bediend door een toegewijde butler en oppas voor de duur van uw verblijf.

Terwijl duurzaam reizen in een stroomversnelling komt, heeft Kokomo de basis gelegd voor het stimuleren van positieve veranderingen op dit gebied. Ze hebben er hun prioriteit van gemaakt om verbinding te maken en te investeren in hun eiland, hun gemeenschap en de omgeving om hen heen. Bescherming en behoud is de sleutel, het omarmen van strategieën van diversiteit en inclusie is van het grootste belang, en het formuleren van een groene strategie voor succes op lange termijn is de hoeksteen van dit eiland. Ze bieden hun gasten grandeur terwijl ze hun impact minimaliseren. Dit is duurzame luxe. Met de nadruk op het milieu en de culturele duurzaamheid zijn er geen kosten bespaard in het zoeken naar de beste lokale materialen voor het resort, de biologische groenten worden geteeld op het eiland en de zoetwatervissen zijn afkomstig uit de omliggende wateren.

Offerte aanvragen voor: 'Kokomo Private Island'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen