• Slider image
  • Slider image

Crystal Blue Lagoon Luxury Villas

Crystal Blue Lagoon Villa's, waar luxe en locatie er toe doen, liggen aan de rand van Muri lagune, aan de oostelijke kust van Rarotonga. Met zijn uitstekende ligging in het hart van het bruisende Muri beach, bevinden de villa's zich in de nabijheid van restaurants en cafés, lagune cruises, verhuur van watersport- en motorvoertuigen, het culturele dorp Te Vara Nui, een avondvoedselmarkt en nog veel meer ...

Bij Crystal Blue Lagoon Luxury Villas ervaart u de ongerepte charme, prachtige stranden, zorgeloos tempo en de warme en vriendelijke cultuur van de Pacific. Dit is dé plek waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven, uw passie kunt achtervolgen, uw dromen kunt najagen en de eenvoudige genoegens van het leven kan omarmen. Koel af in het overloopzwembad met uitzicht op de lagune, ontspan in de spa, doe een dutje op het ligbed of ontspan en kom gewoon tot rust in uw villa ...

Vier luxe, ruime, zelfstandige villa's met twee verdiepingen en twee slaapkamers zijn gebouwd volgens een prachtig hoge standaard, met eigentijdse ingerichte interieurs die de essentie van een ontspannen tropische ontsnapping uitstralen. Gezegend met een prachtig uitzicht op de lagune en de oceaan, staan deze villa's rond een indrukwekkend overloopzwembad dat eindeloos naar het rustige heldere water van de Muri lagune stroomt.

Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom

Offerte aanvragen voor: 'Crystal Blue Lagoon Luxury Villas'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen