• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
  Explorer Class Stateroom
 • Slider image
 • Slider image
  River Class Cabin
 • Slider image
  Ocean Class Twin
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

True North - Adventure Cruises

Een cruise met de True North wordt al langer beschouwd als een van het meest opmerkelijke en meest gerespecteerde avontuurlijke toerisme van Australië. Alle cruises zijn gebaseerd op activiteiten en ontworpen voor de veeleisende reiziger die echt 'de bestemming wil ervaren' in enkele van de meest afgelegen en moeilijk toegankelijke kustgebieden van Australië. De True North is ontworpen om toegang te krijgen tot de wildernis, waar andere schepen niet kunnen komen. Meerdere expeditiebootjes nemen gasten in kleine groepen mee om die wildernis 'van dichtbij' te bekijken. De luxe van meerdere expeditiebootjes betekent ook dat iedereen aan boord meer mogelijkheden heeft om te doen wat ze willen en wanneer ze willen. Op de meeste cruises is er een helikopter aan boord met een scala aan opties van rondvluchten en heli-picknicks tot nachtelijke kampeeravonturen. Hiermee ontdekt men vrijwel onzichtbare en ongerepte delen van Australië.

De ruime hutten hebben een moderne stijlvolle inrichting met eigen badkamers, entertainment in de cabine en satelliettelefoons. De Explorer Class Staterooms en de River Class Cabins bieden kingsize bedden die kunnen worden omgebouwd tot eenpersoonsbedden, terwijl de Ocean Class Twins beschikken over ruime eenpersoonsbedden. Passagiers kunnen profiteren van verschillende weelderige uitkijkpunten, waaronder een zonnedek, een observatielounge aan de voorkant van het schip, een scheepslounge en een buitenbar. De eetzaal op het benedendek is een populaire locatie op elke True North Adventure cruise en biedt ultiem comfort en ononderbroken vergezichten - grote panoramische ramen zorgen ervoor dat passagiers niets van de actie missen, zelfs als ze genieten van een gastronomische maaltijd.

Dagelijkse activiteiten kunnen bestaan ​​uit mooie wandelingen, helikoptervluchten, vissen, snorkelen, culturele bezoeken, picknicks, wilde bloemen, vogels en wilde dieren kijken, duiken en nog veel meer. De naturalist van het schip presenteert verhelderende informatie op plasmaschermen en een internetcafé maakt gemakkelijke communicatie met de buitenwereld mogelijk.

De True North biedt 'flagship' Kimberley-cruises en verschillende andere Australische cruises. De 7 of 13 nachten "Kimberley Wilderness Cruise" biedt een panorama van spectaculaire canyons, majestueuze watervallen, eilanden en ruige kustlijn. Andere cruise opties zijn de "West Coast Explorer" met de Abrolhos-eilanden, Ningaloo Reef en de Monte Bello-eilanden; de "Coral Atoll Cruise" naar de prachtige Rowley Shoals; "Sydney Rocks", een gelegenheid om wildernis te ontdekken voor de deur van de grootste stad van Australië en de "Southern Safari", een safari op zee langs de prachtige Zuid-Australische kust, inclusief het niet te missen Kangaroo Island.

De True North biedt veeleisende avonturiers wildernis ervaringen in een omgeving die meer lijkt op een van 's werelds meest exclusieve hotels. Op het eerste gezicht lijkt de True North een puur James Bond superjacht, compleet met helikopter.

Offerte aanvragen voor: 'True North'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen