• Slider image

Sal Salis Ningaloo Reef

Dit is de plek waar de outback het rif ontmoet... Met slechts veertien eco wildernistenten en één honeymoontent verscholen tussen de duinen van het Cape Range National Park en met uitzicht op het Ningaloo Reef, biedt Sal Salis een unieke plek om de koraalkust van West-Australië en een van de best bewaarde geheimen van Australië te ontdekken.

De attractie ligt in het rif, slechts een paar meter uit de kust, met haar kleurrijke koralen en onderwaterbewoners. Ningaloo wordt ook erkend als de beste plek ter wereld om te zwemmen met 's werelds grootste vis, de walvishaai. Deze vriendelijke reuzen migreren elk jaar tussen april en juli noordwaarts. Vanaf augustus 2016 is zwemmen met bultruggen ook een hoogtepunt voor gasten van Sal Salis. De kustduinen en canyons in het Cape Range National Park zorgen voor een natuurervaring op het land met rode kangoeroe, wallaroo, mierenegels, emoes en nog veel meer dieren in en rond het kamp.

Sal Salis biedt een vleugje stijl aan een afgelegen en spectaculair mooie wildernis, maar de echte luxe van Sal Salis is de kans om opnieuw contact te maken met de natuur en te ontsnappen aan het alledaagse. Ervaren gidsen staan ​​klaar om u een meeslepende wilderniservaring te bieden, en het ritueel van de 'sundowner' is een tijd van lachen, delen van uitzonderlijke lokale kennis en verwondering over het onnavolgbare Ningaloo Reef. De chef-kok zorgt ervoor dat dit wordt ondersteund door de allerbeste Australische bushkeuken met een selectie van verfijnde West-Australische wijnen. De milieukenmerken van het kamp zorgen voor een minimale voetafdruk in deze ongerepte omgeving. Sal Salis biedt geen traditionele luxe, zoals eerder gezegd zit de luxe hier in de beleving.

De focus bij Sal Salis ligt op de omringende wildernis en de bijzondere dieren op het land en in het water. De tenten zijn ontworpen om op te gaan in de omgeving en geluiden van de bush buiten ... een rode kangoeroe die tussen de duinen graast, het prachtige gezang van een Butcherbird of de klap van een bultrug die net buiten het rif omhoog komt. Tegelijkertijd zorgt het Sal Salis team ervoor dat u heel goed wordt verzorgd en dat er de nodige comfort wordt geboden. Dit is tenslotte kamperen in stijl.

Elk van de vijftien ruime woestijntenten staan ​​op verhoogde platforms waardoor de kustbries de kamers op natuurlijke wijze kan koelen. De eigen badkamer aan de achterkant van de tent heeft een rustieke en ecologische eenvoud die past bij de omgeving. Hergebruik en beperking van dagelijks douchewater zorgen ervoor dat het waterverbruik zorgvuldig en spaarzaam wordt beheerd; een belangrijke overweging in deze halfdroge habitat. De uiterst comfortabele bedden zijn opgemaakt met beddengoed van topkwaliteit. Een derde persoon kan worden ondergebracht in een swag-bed - de traditionele bedrol van de Australische bosjesman, alleen is dit de luxe versie en zeer comfortabel, vooral voor jongere reizigers.

Het kamp wordt voornamelijk aangedreven door zonne-energie en er is geen airconditioning, minibar, televisie of modern apparaat in de tenten - de focus ligt op de omliggende wildernis en de mogelijkheid om weer contact te maken met de natuur.

Offerte aanvragen voor: 'Sal Salis'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen