• Slider image
 • Slider image
  Luxury Tent
 • Slider image
  Luxury Tent
 • Slider image
  Luxury Tent
 • Slider image
  Luxury Tent
 • Slider image
  Dune Pavilion
 • Slider image
  Dune Pavilion
 • Slider image
  Dune Pavilion
 • Slider image
  Dune Pavilion
 • Slider image
  Dune Pavilion
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Longitude 131°

Genesteld tussen vuurrode duinen, kijkt Longitude 131° uit over de bekendste icoon van Australië, Uluru. De accommodatie is een verzameling van zestien tentpaviljoens die zijn ontworpen om zowel een luxe toevluchtsoord als een diep gevoel van plaats te bieden. Het ongeëvenaarde uitzicht op de veranderende lichten van Uluru speelt zich af vanaf het einde van het bed of op balkons vanuit de warmte van een luxe swag die zich ontvouwt in de koele nachtlucht. Op maat gemaakt meubilair nodigt uit tot stijlvol loungen, terwijl werken van lokale inheemse kunstenaars inspiratie bieden. Gasten observeren de bezienswaardigheden van de outback door kamerhoge ramen, ontspannen op buitendekken en slapen onder een deken van sterren.

De welkome open ruimtes van het centrale Dune House, met zijn panoramische uitzichten op de outback en de hoge luifel, is het middelpunt van Longitude 131°. Gasten kunnen dineren in het restaurant met een steeds veranderend uitzicht op de monoliet als achtergrond, ontspannen in de lounge of op het buitenterras met een sundowner uit de bar. Lokale Aboriginal-kunstwerken creëren een levendige ruimte, ideaal voor het plannen van het volgende avontuur.

De Dune Top, hoog gelegen in het binnenland, is een intieme ruimte met een zelfbedieningsbar, buitenlounges en een dompelbad met uitzicht op de natuurlijke iconen Uluru en Kata Tjuta die op de Werelderfgoedlijst staan.

De Luxury Tents van 63m² zijn voorzien van kamerhoog glas om een ​​ongeëvenaard uitzicht op Uluru te omarmen. De Dune Paviljons van 153m² zijn ontworpen om ultieme outback glamour te bieden en zijn de enige accommodatie in Australië die uitzicht bieden op zowel Uluru als Kata Tjuta.

De dag bij Longitude 131° begint vaak voor zonsopgang met rondleidingen door Uluru en Kata Tjuta die vertrekken terwijl de zon de horizon verlicht. Het beste om voorbereid te zijn op de komende avonturen wacht er een uitgebreid ontbijt met versgebakken broodjes, fruit en vleeswaren, terwijl een à-la-cartemenu bestaat uit warme ontbijtproducten van naar keuze gekookte eieren, gerookte zalm geserveerd met knapperige aardappelrösti en luchtige bosbessenpannenkoekjes. Na een ochtend verkennen van The Red Centre, wordt de lunch geserveerd in de koelte van het Dune House of buiten op het terras met uitzicht op Uluru. De lunch is de perfecte voorloper van een ontspannen middag bij het zwembad, op de Dune Top of in het comfort van uw luxe tent. Het diner begint het beste met drankjes bij zonsondergang in de lederen fauteuils in clubstijl rond de bar. Een scala aan eersteklas cocktails, wijnen en ambachtelijk bier nodigt uit om uzelf te helpen, en het vriendelijke personeel staat klaar om een ​​cocktail te mixen. Het diner wordt op afwisselende dagen genoten in het Dune House en onder de sterren aan Table 131°.

Dineren onder de sterren
De zuidelijke hemel boven Uluru en Kata Tjuta is een schitterende caleidoscoop van sterren, met koele, heldere nachten en een gebrek aan lichtvervuiling van steden of nabijgelegen woningen. Table 131° van Longitude 131° staat over de hele wereld bekend als een iconische eetervaring in de buitenlucht, met een menu bereid op een afgelegen duintop en geserveerd onder een deken van sterren.

Offerte aanvragen voor: 'Longitude 131'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen