• Slider image

13 dagen Highlights of Uganda

Oeganda is een land van contrasten. In een halve dag kunt u rijden van in mist gehulde vulkanische bergen tot hete wazige savanne, bespikkeld met wildleven. Serene glooiende heuvels van theeplantages, weelderig maar georganiseerd, overgaand in dichte jungle en regenwoud met muzikale begeleiding van een chaotische kakofonie van vogels. Uganda zit vol met deze contrasten: de kleinste sunbirds, iriserend in het ochtendlicht, de enorme logge olifant, die als sneeuw voor de zon verdwijnt achter een boom, de chimpansees die razen over het kronendak en de gorilla die peinzend kauwt op een stuk bamboe. Dan is er de Nijl, die zijn weg naar het noorden vindt als een glinsterend lint, door de dorre halfwoestijn verspreid over rotsachtige kopjes. Met sneeuw bedekte bergtoppen, tropische, zoetwater stranden, en lachende gezichten overal. U vindt het hier allemaal, een feest voor alle zintuigen.

Laat ons u het Oeganda zien die wij kennen en waar wij van houden. Dit is Afrika op de manier waarop het zou moeten zijn!

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Reisroute 13 dagen Highlights of Uganda

Dag 1 Entebbe incl. ontbijt

Aankomt op Entebbe Airport. Meet en greet waarna u door uw chauffeur/gids naar uw accommodatie in Entebbe wordt gebracht (± 15 minuten).

Overnachting in Lake Heights Boutique Hotel (standaard kamer)

Dag 2 Bwindi Impenetrable Forest incl. ontbijt, lunch, diner en lokale drankjes

U wordt om 06:00 uur opgehaald bij uw hotel. Uw chauffeur/gids brengt u naar Entebbe Airport voor een lijnvlucht naar Kisoro in het zuidwesten van Oeganda. Bij aankomst in Kisoro wordt u naar Bwindi National Park gebracht (± 2 uur). 's Middags bezoekt u en drinkt u thee met de gemeenschap in Nkuringo Village.

Er wordt gezegd dat dit regenwoud 25.000 jaar oud is, waardoor het een van de meest biodiverse habitats van Afrika is. Dit park ligt op een hoogte van 1200 tot 2600 meter. Vijf rivieren en een hoge jaarlijkse neerslag maken het keer op keer vochtig. Naast de grote attractie, de berggorilla's, is het National Park ook de thuisbasis van een verbazingwekkende 120 soorten zoogdieren, 350 soorten vogels, 202 soorten vlinders en meer dan 200 verschillende soorten bomen. Er verblijven ongeveer 350 gorilla in diverse stabiele groepen in het park. De pogingen tot instandhouding van de afgelopen jaren hebben geleid tot een gestage toename van het aantal.

Verder vindt u hier 23 van de 24 Albertine Rift Valley endemische vogelsoorten met inbegrip van de African Green Broadbill, Bar Tailed Trogon en andere mooie soorten.

Overnachting in Clouds Mountain Gorilla Lodge (standaard kamer)

Dag 3 Volle dag Gorilla Tracking in het Nkuringo gebied incl. ontbijt, lunch, diner en lokale drankjes

U staat relatief vroeg op voor een stevig ontbijt zodat u genoeg energie heeft voor uw gorilla-tracking. Daarna meldt u zich om 08:00 uur bij het rangerstation voor registratie en een briefing door een van de rangers; de gidsen nemen u dan mee door de bush en baant u zich een weg door het struikgewas en dikke klimplanten, om de gorilla's op te sporen. Dit kan een half uur tot 7 uur duren - een redelijke mate van fitness alsmede een paar stevige wandelschoenen is vereist.

Zodra u in de buurt van de groep komt zullen de gidsen u vragen om uw tassen achter te laten omdat er geen voedsel mag worden meegenomen naar de gorilla's. Vergeet niet uw camera mee te nemen nu u op het punt staat deze zachte reuzen te ontmoeten! Ga zitten in de buurt van de gorilla's, hoor hoe ze tegen elkaar mopperen en kijk naar de omvang van het dominante mannetje; de silverback. Het is een buitengewoon gevoel om in het dichte regenwoud te zitten met een paar van de laatste berggorilla's - jammer genoeg zijn er nog slechts 720 van deze prachtige dieren in leven. U mag een uur met de gorilla's doorbrengen alvorens u terugkeert naar het basisstation.

Let op: luister ten allen tijde naar de instructies van de lokale rangers. Het is verboden om de gorilla's dichter dan 5 meter te benaderen, om hen te voeden of een flitser te gebruiken bij het fotograferen. Dit is voor hun en uw veiligheid! U wordt begeleid door gewapende bewakers om uw veiligheid in dit gebied waar ook wilde buffels rondlopen te garanderen. Aarzel niet tijdens het wandelen om gidsen te vragen hun tempo te vertragen of als u wilt rusten. U kunt ter plaatse als extra optie een kruier huren die uw spullen draagt.

De Uganda Wildlife Authority verbiedt het om deel te nemen aan een tracking wanneer u ziek bent, omdat gorilla's zeer gevoelig zijn voor de ziekten van de mens. Mocht u misselijk zijn op de dag van de track dan raden wij u dringend aan om u aan deze regel te houden. Met het oog op een terugbetaling van 50% van de vergunningskosten, moet u een doktersverklaring krijgen van een arts.

We willen ook benadrukken dat ondanks een zeer goede kans op het zien gorilla's, het succes niet is gegarandeerd (hoewel het succes ten minste 99,5% is!). Het zijn wilde dieren, zonder vaste routine en het vereist de vaardigheden en ervaring van uw tracker en gidsen, maar ook geluk, om ze te vinden. De trackers en gidsen hebben geholpen om de gorilla's te laten wennen aan mensen en hebben een band met deze beesten opgebouwd. Zij brengen u naar het gebied waar ze de gorilla's de dag ervoor hebben achtergelaten. Voordat u vertrekt kunnen zij ongeveer inschatten hoe lang de wandeling zal zijn.

Overnachting in Clouds Mountain Gorilla Lodge (standaard kamer)

Dag 4 Fort Portal incl. ontbijt, lunch en diner

U vertrekt na een vroeg ontbijt richting de Kisoro Airstrip voor de ​​lijnvlucht naar Kasese. Na landing wordt u opgehaald voor uw transfer naar Kibale National Park voor uw chimpansee tracking. Deze verrukkelijke apen zijn meer dan enig ander levend wezen nauw verwant aan mensen. Het is een genoegen om naar ze te kijken als ze kibbelen en spelen in de bomen.

Chimpansee tracking is een fascinerende ervaring. U mag enige tijd (hooguit een uur) met onze betoverende familieleden doorbrengen. U zult ze van de ene naar de andere boom zien slingeren of vlak voor u snel op de grond zien lopen. De tracking duurt duurt 2-3 uur. Chimpansees zijn de meest gewilde beesten die bezoekers willen zien, maar u moet ook uitkijken naar de black & white colobus, roodstaartmeerkat of grey cheeked mangabey. Uw gidsen laten u pittas & andere vogelsoorten zien en zullen u meer details geven over de plantensoorten in het bos.

Aan het einde van de tracking rijdt u richting Fort Portal voor uw verblijf in Ndali Lodge. U arriveert daar op tijd voor de high tea.

Overnachting in Ndali Lodge

Dag 5 Semliki Wildlife Reserve incl. ontbijt, lunch, diner en lokale drankjes

U heeft de ochtend ter vrije besteding. In de middag vertrekt u richting Semliki Wildlife Reserve, dat ongeveer anderhalf uur rijden is.

Semliki Valley Wildlife Reserve is het oudste beschermde gebied in Oeganda en de thuisbasis van een duizelingwekkende reeks flora en fauna. Het reservaat ligt in het stroomgebied van de Westelijke Rift Valley. Het is een van de meest uiteenlopende habitats in Afrika met prachtige voorbeelden van Oeverstaten bos, Regenwoud, Waaierpalm bos en kort en hoog gras savannes.

Chimps leven hier ​​naast de olifant, leeuw en buffel. Na het inchecken bij de lodge, wordt er een lunch geserveerd. 's Middags kunt u kiezen voor een gamedrive met sundowner, of relaxen in de lodge en na het diner meegaan met de avond gamedrive. Tijdens de gamedrive in het donker krijgt u de kans om fantastisch nachtdieren te zien. Soms worden er grote katten waargenomen maar ook de gennetta en serval katten. Ook ziet u ongebruikelijke nachtelijke bewoners zoals olifanten, witstaart- en slanke mangoest, viervleugelnachtzwaluw en wimpelnachtzwaluw, afhankelijk van de tijd van het jaar. Er zijn altijd verrassingen tijdens een avond gamedrive.

Overnachting in Semliki Safari Lodge

Dag 6 Semliki Wildlife Reserve incl. ontbijt, lunch, diner en lokale drankjes

U staat deze ochtend vroeg op voor een boottocht op het meer. Tijdens deze boottocht op Lake Albert gaat u op zoek naar de ongelooflijke en zeldzame Shoebill, die er uitziet als een kruising tussen een dodo en een dinosaurus.

Het meer is prachtig: er zijn zandkliffen, waar felgekleurde kolonies bijeneters in en uit hun holen vliegen, er zijn verschillende vissersdorpjes langs de weg, vrijwel onaangetast door de 'westerse wereld'. U rijdt terug naar de lodge door waaierpalm bos en acacia savanne met verschillende soorten roof- en zangvogels.

U keert terug naar de lodge voor de lunch. U kunt ontspannen bij het zwembad of in de lodge. In de avond maakt u een gamedrive met sundowner.

Overnachting in Semliki Safari Lodge

Dag 7 Murchison Falls National Park incl. ontbijt, lunch, diner en lokale drankjes

Na het ontbijt vliegt u naar Entebbe en vervolgens door naar Murchison Falls National Park. Na aankomst maakt u een gamedrive door het park. Murchison Falls National Park, in het noordwesten van het land, is het grootste nationale park van Oeganda. Er leven hier olifanten, buffels, leeuwen en luipaarden, evenals een gezonde populatie nijlpaarden en grote krokodillen in en langs de Nijl. Hier bevinden zich ook de beroemde Murchison Falls.

Overnachting in Bakers Lodge

Dag 8 Murchison Falls National Park incl. ontbijt, lunch, diner en lokale drankjes

Tijdens uw safari zult u worden meegenomen op gamedrives, evenals een onvergetelijke boottocht maken over de Nijl naar de voet van de waterval, waar het water van de Nijl door een spleet van slechts 8 meter breed wordt gedwongen. De immense kracht van het water en het uitzicht op de watervallen is ontzagwekkend om van dichtbij te aanschouwen.

Het is uitstekend om wild en vogels te bekijken langs de oever van de rivier, waar een groot aantal soorten, aan de rand van het water komen drinken. 's Middags maakt u een boottocht naar de waterval. Maak een wandeling naar de top van de waterval en 's avonds een gamedrive.

Overnachting in Bakers Lodge

Dag 9 Kidepo Valley National Park incl. ontbijt, lunch, diner en lokale drankjes

Deze ochtend wordt u na het ontbijt naar de airstrip gebracht voor uw vlucht naar Entebbe en vervolgens Kidepo. U wordt bij aankomst in Kidepo opgewacht door het personeel van de lodge en in slechts 10 minuten van de airstrip naar uw lodge gebracht.

Als u uw ogen dicht doet en denkt aan Afrika, dan is het landschap dat u zich voorstelt - de grillige heuvels, de gouden grassen, de vlaktes bezaaid met wilde dieren, het zachte gloeiende licht - waarschijnlijk dat van Kidepo. Dit is het meest afgelegen park van Oeganda, ver weg van het stadsleven (Kidepo werd in 2013 verkozen als 3e Beste Park in Afrika door CNN Traveller, en door World Travel Awards als Leading Park in Afrika genomineerd). De grote gouden groene vlaktes doorspekt met steile rotspartijen onthullen 's nachts een nog grotere hemel. Onder een onvoorstelbare heldere luifel van sterren, is dit de plek waar u eraan herinnerd wordt dat de aarde rond is.

Wild is er in overvloed in Kidepo. Leeuwen, luipaarden, cheetah, olifanten, giraffen, zebra's (dit is het enige park in Oeganda waar giraffen en zebra's bij elkaar worden gevonden), waarschijnlijk de grootste kudde buffels in Afrika, hartenbeest, waterbok, bosbok, wrattenzwijn ... de lijst is eindeloos. Beter nog, veel van deze dieren kunt u zien in de privacy van uw veranda of uw buitenbad, maar de beste manier om ze van dichtbij te zien is voet of in één van de open top Landcruisers.

Overnachting in Apoka Safari Lodge

Dag 10 Kidepo Valley National Park incl. ontbijt, lunch, diner en lokale drankjes

Maak een wandelsafari of rijd in een open Landcruiser langs een zanderige droge rivierbedding omzoomd met palmbomen, klim naar de top van een rots en geniet van het uitzicht. De gidsen gaan op zoek naar sporen en tekenen van bewegingen van dieren en stoppen op elk gewenst moment om u van verdere informatie te voorzien. Misschien volgt u het spoor van een leeuw of cheetah, vaak omgeven door zebra's, waterbokken, hartenbeesten, wrattenzwijnen, huzaarapen en grote kuddes buffels.

Overnachting in Apoka Safari Lodge

Dag 11 Bulago Island incl. ontbijt, lunch en diner

's Ochtends maakt u nog een gamewandeling. 's Middags wordt u naar de airstrip gebracht voor uw vlucht naar Entebbe. Na aankomst op de luchthaven van Entebbe brengt men u naar de aanlegsteiger voor een 45 minuten durende speedboot tocht naar Bulago Island.

Overnachting in Pineapple Bay

Dag 12 Ngamba Island Chimpanzee Sanctuary incl. ontbijt, lunch en diner

Na het ontbijt gaat u met de boot naar het nabijgelegen Ngamba Island Chimpanzee Sanctuary. Voor de lunch keert u terug naar de lodge. De middag is ter vrije besteding.

Overnachting in Pineapple Bay

Dag 13 Vertrek incl. ontbijt en lunch

Geniet van een ontspannen ontbijt en ochtend. Na de lunch wordt u met de boot terug naar de aanlegsteiger bij Entebbe gebracht en vandaar door naar Entebbe Airport voor uw intercontinentale vlucht terug naar huis.

Accommodaties 13 dagen Highlights of Uganda

Lake Heights Boutique Hotel, Entebbe

Het stijlvolle en moderne Lake Heights Hotel ligt op korte afstand van de internationale luchthaven van Entebbe en het stadscentrum. Het biedt u een warme en persoonlijke ervaring. Het hotel ligt langs het schiereiland in de modieuze buitenwijk Bugonga en biedt een spectaculair 360 graden uitzicht op het meer van Victoria en het historische staatshuis.

Elk van de eigen kamers van het hotel is prachtig ontworpen met comfortabele bedden, luxe badkamers, royale werkplekken, natuurlijke verlichting, flatscreen televisies en high-speed WiFi. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, frisse gerechten op het terras en drankjes in de bar. Er is ook een sprankelend buitenzwembad, een fitnessruimte met loopbanden, fietsen en oefenbanken en een wellnesscentrum voor degenen die zichzelf willen verwennen. Dit gastvrije hotel is perfect gelegen voor het verkennen van de charmante stad Entebbe, met het Entebbe Wildlife Educational Center, de geweldige Entebbe Botanical Gardens en de luxe Victoria Mall op korte afstand.

Clouds Mountain Gorilla Lodge, Bwindi

Clouds Mountain Gorilla Lodge ligt in het zuidelijke deel van Bwindi National Park, gelegen in de Great Rift Valley. Bwindi strekt zich uit over een reeks van steile randen, zijn massieve regenwoud bijna ondoordringbaar, haar geheimzinnige interieur biedt de perfecte habitat voor de gorilla bevolking. De lodge heeft 8 slaapkamers, 2 van deze zijn dubbele kamer familie-eenheden, perfect voor vrienden en familie die samen reizen. Elke kamer heeft een eigen badkamer, elektrische verlichting, stopcontacten en een gezellige open haard. In het hoofdgebouw bevindt zich de receptie, een restaurant, een winkel en de bar met 6 openhaarden om het gezellig warm te houden gedurende de dag. Veel van de inrichting en het meubilair en de kunstwerken in en rond de lodge zijn gemaakt door Oegandese ambachtslieden en kunstenaars.

Ndali Lodge, Fort Portal

Ndali Lodge is gebouwd aan de rand van een uitgedoofde vulkaan, die zich sindsdien heeft gevuld met water, waardoor het adembenemende Lake Nyinambuga is ontstaan. Het meer is 250 hectare groot en 130 meter diep.

Aan iedere kant van het hoofdgebouw staan de acht luxe huisjes met een panoramisch uitzicht over de spectaculaire "Mountains of the Moon". De stenen huisjes met rietgedekte daken zijn ruim en voorzien van een zithoek en eigen veranda.

Semliki Safari Lodge, Semliki Wildlife Reserve

Logeren bij Semliki Safari Lodge is als een stap terug in de tijd. Het doet denken aan de geest van de oude ontdekkingsreizigers, het prikkelt de nieuwsgierigheid en inspireert de ontdekking. Semliki ligt afgelegen en intiem. Met een maximum van 18 gasten biedt het een uitstekende service en aandacht voor detail ... en een onvergetelijke ervaring.

Gasten verblijven in goudkleurige tenten met glimmende hardhouten vloeren. Een verblijf onder canvas is een van de meest romantische en spannende dingen om te doen tijdens een safari in Afrika. U hoort en voelt de wind, en u ruikt de regen voordat het komt. Maar het is ook luxe! De tenten worden beschermd door een dik rieten dak en beschikken over een eigen badkamer met stromend water, warme douches en toiletten. 's Ochtends wordt er koffie of thee aangeboden, zodat u het in bed of op uw veranda met uitzicht op kan drinken.

Het hoofdgebouw, is waar de gasten zich verzamelen rond grote eettafels of in comfortabele fauteuils en banken om de verhalen en ervaringen van de dag te delen. Verlicht door lantaarns en opengesteld aan de elementen geeft het een gevoel alsof u het wild aan kan raken. Ga er op uit en wandel over de kilometers lange paden dwars door de rivierwouden kriskras door de savanne.

Bakers Lodge, Murchison Falls National Park

Baker's Lodge werd in januari 2015 geopend. Op dit moment zijn er zes prachtig ingerichte safari suites gebouwd op houten dekken, met uitzicht op de majestueuze Nijl. De lodge ligt op de zuidelijke oever van deze rivier, en maakt gebruik van de koele bries van de rivier en biedt een spectaculair uitzicht. De locatie heeft een groot aantal schaduwrijke bomen en is de thuisbasis van een groot scala aan vogels.

Baker's is milieuvriendelijk. Men maakt gebruik van de meest up-to-date technologie voor zonne-energie en efficiënt beheer van andere middelen. Er is bij de bouw van de lodge zoveel als mogelijk gebruikt gemaakt van lokale materialen. U beleeft hier het gevoel van het ontdekkingsreizigers tijdperk, toen de heer Samuel Baker voor het eerst naar deze regio kwam.

Apoka Safari Lodge, Kidepo

De kamers van Apoka Safari Lodge zijn gebouwd met comfort in het achterhoofd. Alles is met de hand gemaakt door lokale ambachtslieden, alles is groot en ruim. De 10 grote kamers staan om een rotsachtige kopje met een eindeloos uitzicht over de savanne. Ze zijn voorzien van bedden met zachte dekbedden die zijn gedrapeerd met klamboes en op de grond hand geweven wollen tapijten ... u kunt nog zo ver van de stad zijn, maar u zult hier niets missen. Stap naar buiten op een ​​beschut terras en slip in uw eigen stenen buitenbad, groot genoeg voor de hele familie.

Het zwembad - diep en koel - is gehouwen uit een grote rots. Dit is het soort zwembad waarin u wilt springen, spatten en schreeuwen, het gevoel maakt opnieuw een kind van u. Wilt u wandelen over de savanne en lopen met zebra's? Wat tijd doorbrengen in een Karamojong dorp en leren over hun traditionele manier van leven? U bepaalt hoe u Kidepo wilt ontdekken.

Pineapple Bay, Bulago Island

Pineapple Bay ... waar u kunt loungen op een Lamu bed, met uitzicht op het glinsterende water van Lake Victoria, een vissersboot charteren om te gaan vissen voor de legendarische nijlbaars. Of neem een verrekijker en zwerf kilometers over dit ongerepte paradijselijke eiland op zoek naar honderden vogels die hier leven. Kom dan terug en duik in het donkerblauwe zwembad of ga met de chef-kok de biologische tuinen in en kies uw eigen ananas, uw eigen avocado en uw eigen groente voor de lunch. Doe uw schoenen uit en houdt ze uit totdat u weer terug bent op het vasteland, klim naar de koele top van de heuvel en geniet van een ijskoude sundowner met een 360-graden uitzicht, of wordt 's morgens wakker met koffie in uw bed en Lake Victoria met al haar glorie als uw uitzicht.

Houdt u er rekening mee: Dat de hierboven aangegeven accommodatie slechts een leidraad is en afhankelijk is van beschikbaarheid.

Inclusief/Exclusief 13 dagen Highlights of Uganda

Inclusief:

 • 12 overnachtingen
 • Vermelde maaltijden en drankjes
 • Vervoer
 • Water in de voertuigen
 • Chauffeur/reisleider/conservation fees
 • Activiteiten volgens routeomschrijving
 • Vluchten zoals vermeld in routeomschrijving incl. luchthavenbelastingen - bagage beperking van 15 kilo per persoon (niet meer) is van toepassing op alle vluchten in kleine, zachte tassen. Dit geldt ook voor handbagage. Extra bagage kost US$ 3,- per kg, per sector, en moet rechtstreeks worden betaald aan de luchtvaartmaatschappij bij het inchecken.
 • Gorilla vergunningen (100% non-transferable en non-refundable, minimum leeftijd is 15 jaar)

Exclusief:

 • Intercontinentale vluchten
 • Niet vermelde maaltijden en drankjes
 • Verzekeringen
 • Optionele excursies
 • Kosten paspoort & visa
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Amref Flying Doctors emergency evacuation: kosten US$ 24,- per persoon (moet worden aangevraagd bij boeking)

Opmerkingen:

Voor cliënten die in Oeganda verblijven in de Clouds Mountain Gorilla Lodge, worden vergunningen gekocht voor de Nkuringo Gorilla groep - de Nkuringo groep bevindt zich dicht bij de lodge. Als op het moment van de boeking, Nkuringo groep vergunningen niet beschikbaar zijn, zullen er vergunningen voor de Rushaga groep worden gekocht, dit is op 45 - 60 minuten rijden van Clouds Mountain Gorilla Lodge. Er geldt dan een meerprijs van ongeveer US$188,- (per voertuig). Gasten worden dan naar het startpunt gebracht en weer teruggebracht naar de lodge.

Offerte aanvragen voor: '13 dagen Highlights of Uganda'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen